Projekbeskrivelse

Samlet_ikoner_m.tekst_Favrskov_Kokkencenter

Markedsføring – Favrskov Køkkencenter

Finn Kristensen har være kunde hos MiniMarketing siden 2012. Finn kom til os med et ønske om fuld udnyttelse af hans markedsføringsbudget. MiniMarketing skræddersyede en markedsføringsstrategi til Favrskov Køkkencenter, som bl.a. indeholdt en del mere Facebook annoncering end han hidtil havde brugt. Vi har igennem tiden hjulpet Finn med alt fra Facebook markedsføring og tryksager, til at vi slutningen af 2016 designede Favrskov Køkkencenters nye hjemmeside. Finn har øget antallet af kunder, siden havde begyndte at samarbejde med os, og vi er stolte af at være Farvkov Køkkencenters branding bureau. Se Favrskov Køkkencenters hjemmeside her

facebook

Finn siger om os:

“Favrskov Køkkencenter har arbejdet sammen med MiniMarketing næsten siden starten. Det seneste større projekt vi har gennemført er en ny hjemmeside. Den er blevet lige sådan som vi gerne vil have den og så er det også skønt at vi får meget positiv respons fra vores kunder. MiniMarketing sørger for at vi har meget trafik til vores side og Helene Brixen sørger for at der bliver lagt nyt indhold på vores hjemmeside mindst en gang om måneden. Vi holder jævnligt møder og bestemmer hvad der skal tilføjes af events i kalenderen, billeder der skal skiftes og hvad der ellers må være af nyheder, så vores hjemmeside altid fremstår opdateret. Det er vores opfattelse at en opdateret hjemmeside har stor værdi, jo mere liv der er på siden, jo større er søgemaskinernes interesse.
Med MiniMarketing har vi også en god sparringspartner. Snakken holdes altid på et jordnærtplan, når vi samler inspiration til markedsføring såsom Facebook, events, annoncer, brochurer, SEO og meget andet. Vi kan kun anbefale et samarbejde med MiniMarketing som har udført opgaverne professionelt.”

Finn Kristiansen, Favrskov Køkkencenter