Projekbeskrivelse

Projekt beskrivelse

Da vi overtog opgaven, havde Favrskov Erhvervsråd et design-udgangspunkt, som vi startede med at vedligeholde. Gennem tiden har vi strammet op i designet og ændret i profilen, således at den er blevet nutidig og top-professionel. Vi har hævet niveauet på deres materialer gennem en genkendelig og konsekvent rød tråd. Vi har et tæt samarbejde med erhvervsrådet og vedligeholder løbende deres visitkort, foldere, annoncer og årsskrift.

Logo Branding
Logodesign Favrskov Erhversråd

Identitetsdesign for Favrskov Erhvervsråd

Favrskov Erhvervsråds nye, visuelle identitet er designet på baggrund af deres mantra: “Sammen skaber vi værdi”. Hvad der skaber værdi for de enkelte medlemmer, er forskelligt; fremdrift og vækst må siges at være den største fællesnævner. Dette symboliserer pilen i logoet.

Redesign af logoet

Vi fik til opgave at opfriske Favrskov Erhvervsråds logo. Pilen har fået en mere direkte retning, der symboliserer mødet mellem virksomheden og erhvervsrådet – fremdrift og vækst. Kontrasten i skrifttypen repræsenterer både de ovenstående fokusområder samt de mere bløde værdier såsom samtale og samarbejde. Vi har designet logoet med et skarpt og minimalistisk udtryk, så det er parat til et nyt årti i Favrskov Erhvervsråd.

Designeksempler – annoncer, visitkort & folder

Favrskov Erhversråd Annonce
Visitkort Favrskov Erhversråd
Tryksager Favrskov Erhversråd

Produktion af Erhvervsmagasin

Som en aktiv erhvervsforening og leverandør af lokal erhvervsservice, har Favrskov Erhvervsråd et stort behov for at nå ud til det lokale erhvervsliv i Favrskov Kommune. Kommunikation er derfor et meget vigtigt element i vores aktiviteter, og en meget bred kommunikationsplatform er ligeledes central for at nå ud til så mange typer af modtagere som muligt. Gennem de sidste år har erhvervsrådet udgivet et årligt magasin, der beskriver nogle af vores kerneydelser og sætter fokus på de strategiske mål og prioriterede indsatser, som vi skal arbejde med i det pågældende år. Magasinet, som både uddeles til medlemmer og alle vi møder på vores vej, skal være i en lækker og topprofessionel kvalitet, både i indhold, layout, billedsiden og finish i tryksagen.

MiniMarketing leverer alt dette og dertil en fantastisk kundeservice, rådgivning og effektiv håndtering af hele processen fra de første redaktionelle tanker til det færdige produkt ankommer fra trykkeriet.

Magasinet modtages positivt af alle, som får det i hånden, og det giver os et løft at kunne efterlade et sådan kvalitetsprodukt, når vi besøger virksomheder i kommunen.

Favrskov Erhvervsråd er meget glade for samarbejdet med MiniMarketing og kan varmt anbefale det til andre!

Læs magasinet her