Projekbeskrivelse

Samlet_ikoner_m.tekst_Geovent

Nyhedsbrev, Adwords og grafisk design

GEOVENT er en af de virksomheder, som falder i kategorien ‘mellemstore virksomheder’ i MiniMarketings kundekartotek. GEOVENT henvendte sig til os med et ønske om at få designet og opsat deres nyhedsbrev og få udarbejdet adwords til deres hjemmeside. Derudover har vi også lavet layoutet til brochuren om deres nye produkt EcoVENT. MiniMarketing har ikke udarbejdet GEOVENTs visuelle indentitet, men har blot videreført det visuelle udtryk.

Folder for EcoVENT

Efter vi havde redesignet GEOVENTs nyhedsbrev og lavet adwords på deres hjemmeside, ønskede de grafisk opsætning af to brochurer, som skulle være en præsentation af deres nye produkter EcoVENT2020L og EcoVENT2020V. Nedenfor er der vist eksempler på brochuren for EcoVENT2020V.

Nyhedsbrev

GEOVENT havde et nyhedsbrev før de kom til MiniMarketing. Men ikke noget der helt afspejlede deres virksomhed og som videreførte det visuelle design, som var udarbejdet til dem. Vi har fået sat tingene lidt i system og fået ført den visuelle identitet ind i nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet er udarbejdet i MailChimp, som er et nemt og effektivt system til emailkampagner.