Projekbeskrivelse

Samlet_ikoner_m.tekst_Homatic

Rebranding – Homatic

Homatic kom til os med et ønske redesigne hele deres identitet, eftersom den ikke længere matchede virksomheden som den er i dag. Vi startede med at tydeliggøre deres “What”, at de leverer ingeniørydelser og derfor tilføjede vi “Engineering” til logoet. Fonten fra deres tidligere logo kunne med fordel beholdes, både for at beholde noget af genkendeligheden og fonten appellerer til den fagteknisk målgruppe, da det er en sans serif, som ikke er for blød og rund i udformningen.

Vi ændrede deres farver radikalt. Vi valgte en mørkeblå farve, som er meget dyb, for at fremhæve seriøsitet og professionalisme. Symbolikken der knytter sig til blå er: Ro, oprigtighed, produktivitet, loyalitet, autoritet, stabilitet, harmoni, tillid, sikkerhed, selvtillid, samarbejde og teknologi.

Nyt bomærke, bestående af to cirkler der er sat sammen, hvilket symboliserer samskabelse på en enkelt måde. Vi brugte tynde streger for at gøre det luftigt og let. Den ene cirkel visualiserer Homatic Engineerings konsulent og kompetencer, den anden er kundens erfaringer og deres personale, som smelter sammen til en intelligent løsning. SYMBOLIK: Cirklen er et af de ældste symboler, som henviser til det absolutte, det evige og det uendelige. Selve cirklen er symbol på skabelsen og på universet, desuden er den grænseløs. Ved at have to cirkler, ledes tankerne hen på ægteskab og videre til samarbejde og samskabelse, hvilket er essentielt for Homatic Engineering.

Homatic – Procesmodel

Vi skabte en model til at forklare processen hos Homatic Engineering på en enkelt måde. Det var samtidig vigtigt at deres værdier blev indkorporeret i modellen. Vi omdannede en kompleks model til en meget simpel og overskuelig illustration. Modellen bruges både på hjemmesiden og i virksomhedens præsentationsmateriale.

Homatic – Roll up, hjemmeside & visitkort